Jönnek az újdonságok?

2010.06.02. 22:40

Gondolom már mindeki látta 57,65890123-szer a friss modellújdonságokat, de azért egyet-kettőt itt is megjelentetnék. Vegyük elsőnek mondjuk a rocot. Kihozott, illetve ki fog hozni egy rakat modellt. Épp a napokban jött ki a koporsókocsi, illetve az MMV-s csaurusz is. Hát ettől nem lettem boldogabb. Csaurusz totál kiesik a témából, se korszak, se társaság, se semmi. Koporsókocsi még talán valahogy beleillene, ha nem 10 fölötti ára lenne. Még amikor a Lima gyártotta, 5-6 körül volt az ára, ha jól emléxem. Na, most miért fájna annyiért adni? A választ sejtem én is...

Egy ideje kint van már az eltolható oldalfalú Gbgs kocsija is. Hát az is egy furcsa állat. Színe pont olyan, amilyen festékesbödönt először találtak a kócerájban, néhányról meg a felirat maradt a gyárban, ezenkívül az ajtók szorulnak, stb... Roco, hát itt tartunk?

Tervezik még azokat az Y kocsikat. Kiváncsi vagyok, milyen lesz, de szerintem egy szinte 100 %..: START-osak lesznek. Az megint mehet a kukába..

A.C.M.E. és NMJ CAF újdonságairól, a Heris műveiről, és a többi szépségről majd írok a napokban még, akit érdekel a véleményem, csak olvassa.

Szerző: modellfan

Szólj hozzá!

Címkék: hir

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr382052209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása