Csere

2009.10.24. 15:47

Elcseréltem egyik modellemet. Névszerint a Tillig H-START-os bautzeni gyártású WRm étkezőkocsiját. És a cserében résztvevő másik modell egy Sachsenmodelle MÁV bautzeni gyártású WRm kocsi volt. Értelemszerűen mostantól ez a modell az én gyűjteményemet gyarapítja, így már a teljes nemzetközi gyorsvonatom MÁV kocsikból áll: 1 Am, 3 Bm, 1 WRm, és 1 WLABm. Későbbiekben ez gyarapodni fog még egy ABm, egy Bm-mel, egy Bcm-mel, egy Na, ez is szép magyar mondat lett, de sebaj... :)

Na, de visszatérve a jelenlegi post témájához, következzenek képek a MÁV WRm-ről. Nekem annyira tetszenek ezek a régi piktogramok, sokkal jobbak, mint a START-osak. Alváza maradt a Tillig START-osé, így a futásáról nem írok semmit, nem is próbálom, mivel azt már kipróbáltam egyszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr281471967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása