Roco MÁV Es

2018.01.21. 13:52

A tavalyi év elején, nagyjából egy évvel ezelőtt böngészgettem a Mediker honlapját, és szembejött egy magyar vonatkozású modell, amely megtetszett. Egy Roco MÁV két tengelyes Es kocsiról van szó, ha jól tudom, egy szimpla új pályaszámvariáns volt. Olcsó volt, ötödik korszakos MÁV festésű, így úgy voltam vele, hogy megveszem. A 90-es években amúgy is elég sokfelé megfordultak ilyen kis vagonok, így sosem árt, ha van belőle még több a gyűjteményemben. Ugyanezen oknál fogva örültem annak, hogy a két évvel ezelőtt vásárolt pakkban is volt egy ilyen Roco Es kocsi is, viszont emlékeim szerint még arról sem számoltam be itt a blogon. A szokásos formátumot követve tehát az alábbi pályaszámú kocsikról van szó ebben a posztban:

  • 555 2923-8 .Es, MÁV,
  • 555 2921-2 .Es, MÁV.

Ezen kocsikkal együtt már 11 vagont számlál a nyitott gondolákból álló szerelvényem. Van köztük Eas, Eams, és Es típusú vagon is. Egy Szergejjel, Giganttal igazán impozáns szerelvényt alkotnak.

Az idei Roco újdonságokat nézegetve ismét szembejött egy újabb pályaszámvariáns, úgyhogy sejtéseim szerint ismét bővülni fog a kis szerelvény. :)

Képeket is hoztam a vagonokról, melyeket az alábbi galériában találtok:

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr9513047608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása