Roco Es

2015.04.10. 20:42

Az előző posztban tett ígéretemnek eleget téve, íme az első pótlás: ez a poszt a Roco MÁV Es vagonjait mutatja be. A Roco 66852 cikkszámú termékről van szó, mely kétféle pályaszámmal került a boltokba. Mindkettőből vásároltam egyet. Különlegességükként említeni esetleg az oldalukon olvasható "BÉRLŐ:KOKÖV" feliratot lehet, ezen kívül nincs semmi említésre méltó extrájuk. Ennek ellenére nekem tetszenek, jól mutatnak a nyitott gondola szerelvényben, amely a legfrissebb Eams beszerzésekkel együtt már 10 kocsit számlál. 

A vagonok pályaszámai:

  • 500 7007 - 7, Es,
  • 500 7004 - 4, Es.

Pár kép róluk:

Ui.: a szemfülesebbek egyéb nyalánkságokat is észrevehetnek a képeken, melyekről később lesz poszt írva. Ezenfelül ma megérkezett a digitális kezdőszett, melyből a vezérlést és a vágányokat tartom meg, így a mai nap már boldog dilikörözéssel telt a szőnyegterepasztalomon. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr977357060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása