Megtört a jég

2013.08.13. 16:47

Hosszú idő után ismét új beszerzés történt nálam. Talán egy hónapja felrepült a hír egy Albert-Rivarossi együttműködésben kiadott MÁV modellről. Pontosítva egyből két modellről van szó, két, eltérő pályaszámú MÁV Ggs kocsiról. Már amikor először olvastam a hírt, elhatároztam, hogy ezeket a kocsikat megvásárolom, tökéletesen illenek egy '90-es évekbeli (mellékvonali) tehervonatba. Viszont a modell megjelenése, és a tényleges vásárlás között telt el egy kis idő, de most már a kezemben vannak a termékek.

DSCF8304k.jpg

Nagyon szép modellekről van szó, mindkettőt precíz feliratozással látták el. Még a vagon vázán is tökéletesen olvasható a pályaszám felirata, revíziós dátum, és egyéb feliratok. Lehet, hogy ez manapság már elvárás egy modelltől, de én fontosnak tartom kiemelni, mert nagyon sokat nyom az összképbe. A sárga fékkerék szintén nagyon jól néz ki véleményem szerint a modellen.
A fém kapaszkodók (ütközők alatt is, modell oldalán is) nagyon filigránná teszik a modell megjelenését.

DSCF8301k.jpg

Összességében nagyon jó modellekről van szó, csak úgy, mint a korábbi Electroten Eas vagonok, és ugyanúgy a számomra megfizethető árkategóriában vannak. Így annak, aki MÁV modelleket gyűjt, mindenképpen ajánlom a modell megvásárlását, megéri!

DSCF8318k.jpg

DSCF8319k.jpg

DSCF8317k.jpg

DSCF8298k.jpg

A vagonok pályaszámai:

  • 148 6834 - 1, Ggs,
  • 148 8777 - 6, Ggs.

A képeken látni lehet a modulon korábban végzett füvezési munkálatok nyomait, a felesleg azóta még nem került leszedésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr405459236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása