2013 újdonságok 2. rész

2013.01.31. 20:55

A múltkori posztból kimaradt egy neves gyártó, elég lényeges magyar vonatkozású termékkel:

ACME:
Az olasz gyártó a 2013-as évben újdonságként a Gigant új, nem trakciós példányát hozza ki, méghozzá a 138-as, Kandó Kálmán nevét viselő gépet. Az új változatról leszedték a légkondícionálót, amely szerintem a modell legrondább része volt, és helyette kapunk egy igen szép, minőségi névtáblát a mozdony két oldalára.
Szintén újdonság a gyártó részéről, a Kandó Kálmán emlékére felmatricázott 001-es Traxx is, illetve, bár ez sajnos N méretben jelenik meg, de a gyártó előrukkol a szlovák gorilla mozdony modelljével is. Remélem, ez azt jelenti, hogy H0-ban is meg fog jelenni a gép, amelyet eddig csak a régi, NDK-s Piko modell formájában tudhatott magáénak az ember.
Szintén N-es, de részben magyar vonatkozású újdonság lesz a négyrészes Avala Intercity modellje, 4 darab narancssárga vagonnal.
Az újdonságkatalógus online változatát itt lehet elérni.

Több gyártó nem jut eszembe egyelőre, akikről beszámolhatnék, de ha találok valami érdekeset, akkor megosztom.

A mai nap haladtam a moduljaimmal is, rögzítettem a vágányokat, és ha minden jól megy, a holnapi nap folyamán el tudom készíteni a kavicságyazatot is.
Ha sikerül, arról is készítek egy posztot.

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr135055677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása