Ma..

2010.08.20. 22:16

sem tétlenkedtem azért. Felkelés után egész hamar -bár az előbb említett esemény is volt vagy fél9 -kor, de sebaj-, lefújtam egy-egy réteg alapozóval a két festetlen fugi kocsimat, így az egyikre már mehet is a szín, amit elvileg holnap fogok megvásárolni, a másikra még egy réteg alapozó felvitele szükségeltetik ahhoz, hogy színt fújhassak rá. Az előző nap eltervezett 4 teendőből máris elvégeztem 2-t, a maradék kettő az M41-es mozdonyra a mozdvez fellépők elkészítése, illetve a fűtőkocsi masszírozása lett volna, ezek közül viszont csak előbbi valósult meg, az is csak félig: a 4 fellépőből csak kettő készült el. Elég idegesítő dolog, hogy szegény mozdonyra már csak két fellépő kellene, és mehetne is rá a festék, de már több hónapja csak vár. A fűtőkocsimhoz hozzá sem nyúltam. Viszont kicseréltem a biciklimen a hátsó kereket, olyanra mint amilyen elöl van: 1,9-es Kenda gumi, nagyon bevált nálam, megszerettem. Eddig 1,75-ös Schwalbe volt, ronda is volt, annyira nem is jött be, így hát lecseréltem. Még új fékpofák kellenek rá, a jelenlegiek már el vannak használódva. De nagyon zsirály a gép.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr42236020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumislaci01 2010.08.24. 16:46:09

Üdv modellfan!
A Jézuska nekem is hozott egy H0-s Bz
mot.vonatot ill.poggyászkocsit,de szabad idő híján ott eszi a fene egy doboz alján.Remélem,hogy a tiéd mielőbb elkészül.Kíváncsi vagyok rá.Jó munkát!
Ja!egész szerelvényt készítenél?

modellfan 2010.08.24. 18:32:02

Szia!
Igyekszem mihamarabb elkészülni vele (is), de ez tutira nem fog összejönni, most megint jön az iskola/érettségi időszak, rögtön egy előrehozott érettségivel indítok, aztán jön a többi tanulnivaló, így időm még kevesebb lesz. Mondjuk, amikor volt időm, akkor se haladtam sokat, szóval nem tudom, mitől függ, de ha lesz fejlemény, biztos hírt fogok róla adni itt.:)
Hát, nevezhetjük szerelvénynek, én egy mot-ot és egy pótkocsit fogok birtokolni, ha elkészülnek. Végülis, sok helyen közlekednek így a Bz-k, vagy akár csak magukban a mot-ok.
Én is jó munkát kívánok a te modelleidhez, ha majd készen leszel velük, mindenképp küldj egy képet róluk, légyszíves!
süti beállítások módosítása