Visszatérve

2010.06.03. 21:07

a roco Y kocsijára; kétséges egyelőre, hogy milyen vagont is fognak kihozni, ugyanis a terv egy elég érdekes mix volt, de leginkább egy győri kocsi nyomait lehetett megtalálni benne, viszont ahhoz meg hibák is voltak, hogy győri legyen. Handmuster-t, vagy valami kézzelfoghatóbbat a modellről nem láttam még, így mondani többet nem tudok.

Kb. ugyanígy állok a Heris vagonjaival is. Kép alapján azok az egyik kedvenc kocsijaim lesznek, ha lesznek. Azóta nem hallottam róluk semmit, hogy beharangozták a katalógusban. Bár a többi variánsról se. Feltételezem, hogy ez is START-os lesz, így erre se fogok sokat költeni.

NMJ CAF-jai is START-osak, így azok is kiesnek. Kívülről szépek, belsőjük nincs, nekem az hiányzik azért, így ha CAF-ot fogok venni, akkor az ACME lesz. Viszont az újdonságok abból is START-osak lesznek, bár mintha valahol azt olvastam volna, hogy kijönnek az előzőek MÁV-ban is, hát kiváncsi vagyok, hogy melyik korszakbeli MÁV lesz az a festés.

Railjetről nem is írok, már ahhoz is drága...:)

Viszont ajánlok egy videót az Északi bezárásáról, nagyon jó munka, megismerhetjük mindkét oldal véleményét, az egyes emberek érzését, az üzem történetének egy részét. Tehát a link: www.centrumtv.hu/filmek/bucsukeringo_sd.htm

Szerző: modellfan

2 komment

Címkék: hir

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr372054584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prepo 2010.06.14. 00:00:48

Szia!

A Heris Epoche IV kocsik lesznek, vagyis nem lehetnek Startosak. Legalábbis a képen, amit linkeltél azon ez van.

modellfan 2010.06.14. 07:28:24

@prepo: Igen, ez így igaz, csak én picit tartok attól, hogy valamiért ők is START-osat készítenek itt a nagy START-mániában. De remélem neked van igazad!
süti beállítások módosítása