Illetve..

2010.03.21. 21:44

még egy képecskét is betennék, ha a véleményeket kommentben +írnátok, nagyon hálás lennék. Ja, és lécci szorítsatok az egyhét múlva esedékes osztályzóvizsgámhoz. Köszönöm.:)

Néhány tudnivaló: a képeket belinkeltem, visszamenőleg is, ezáltal eltűntek a külön linkek, a képekre kattintva tudjátok megnézni őket nagyobban, ha van róla nagyobb kép (újabb post-okban már mindenhol van nagy kép is). Illetve szemfüleseknek feltűnhet, hogy már nem "extra.hu" a domain, hanem "fw.hu". Ennek oka, hogy áprilistól az "extra.hu" megszünteti ingyenes szolgáltatásait, így áprilistól az "fw.hu"-s címmel lehet elérni a honlapomat, de majd az extrásra is igyekszem egy átirányító linket tenni, ha valaki oda kattintana. Igyekszem befejezni a honlap dizájnt, illetve friss tartalmakkal ellátni. További jó nézelődést, blogon és honlapon egyaránt.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr371857832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása