Kavicságyazat kész

2013.02.06. 17:17

A héten sikerült a modulomon elkészíteni a kavicságyazatot. Egyelőre csak egy modult készítettem el, a 75 cm-es, váltós modult, próbaképpen, igaz, nem először készítettem kavicságyazatot. A végeredmény meglehetősen tetszetős, jól néz ki. Néhol vannak benne hibák; a ragasztóoldat kicsit híg lett, így néhány helyen elmosta az előre elrendezett kavicságyazatot, és a gyors korrekciók miatt ezek nem lettek tökéletes javítások. Viszont a valóságban sem mintaszerű az ágyazat, illetve növényzettel/gazzal el is fedhetők, így ez nem zavar. Egyik váltó se ragadt be, a tesztvagon nem siklott sehol, és nem is ugrált, így azt hiszem, kijelenthetem: "ez jó mulatság, férfimunka volt!" :)
Ui.: Sajnos képeket nem tudok készíteni, mert nincs itthon a gép, de idővel igyekszem majd feltölteni párat róla, hogy megvizsgálhassátok ti is, és véleményt mondhassatok róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://modellfan.blog.hu/api/trackback/id/tr295066106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása